•  

  Als Cadeau Adviseur bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen! Je bent een duizendpoot die het team ondersteunt waar nodig, zodat wel al onze klanten in deze drukke periode goed kunnen helpen.

   

  Hoe ziet je dag eruit als Cadeau Adviseur?

  Als Cadeau Adviseur bij Lucardi ga je aan de slag in de drukste periode van het jaar! Jouw dag begint met een update van de shopmanager, je hoort wat de targets van de dag zijn en jullie nemen met het team de planning door.

  Je loopt nog even een rondje door de winkel en jullie zorgen er met elkaar voor dat deze er tip top uitziet. Als de eerste klanten binnen komen heet jij de klanten welkom.

  Daarnaast help jij de klanten bij het uitkiezen van het perfecte cadeau voor de feestdagen! Jij zorgt ervoor dat de klant met een mooi ingepakt cadeautje en een goed gevoel weer de winkel uitloopt!

  Zodra de winkel is gesloten, de winkel is opgeruimd en je nog een praatje hebt gemaakt met je collega’s, zit je werkdag er alweer op!

   

  Wat breng je met je mee?

  Je houdt van aanpakken en bent een enthousiaste verkoper. Je neemt graag het initiatief en kan ook goed presteren op drukke momenten. Verder ben je vriendelijk naar klanten en collega’s toe en ben je een echte teamplayer. Bovendien heb je een flexibele instelling en ben je doordeweeks, maar ook in het weekend beschikbaar. Verkoopervaring is een pré.

   

  Wat krijg je ervoor terug?

  Als Cadeau Adviseur krijg je een tijdelijk contract van 3 maanden (november t/m januari). Je krijgt salaris conform het CAO waar Lucardi bij is aangesloten en daarnaast zorgen wij voor aantrekkelijke personeelskorting. Naast de leuke collega’s en de gezellige sfeer bieden we je bij Lucardi uitdagende doorgroeimogelijkheden.

   

  Kom je langs?

  Stel je zelf voor via het sollicitatieformulier met een motivatie en CV, zodat wij een goede indruk krijgen van wie jij bent! We zien je reactie graag tegemoet (behalve als je een recruiter bent, dan liever niet).

   

   

  7811 DG
  • Lucardi Juwelier
  • 1 jaar geleden geplaatst